Testimoniale

Elena, Marea Britanie

În tot procesul meu de divorț m avut 3 avocați. Lucrurile deveneau complicate și nici unul nu avea soluție. Când am sunat-o pe doamna avocat și i-am auzit vocea caldă și blândă îmi doream să nu se mai termine convorbirea. Pe lângă faptul că m-a ascultat 45 de minute, mi-a găsit și soluție la problemă. Ceea ce nu au reușit alți avocați în 3 ani a reușit dânsa într-un minut. Mi-am pus încrederea în ea și am câștigat tot ce am avut nevoie. Nu știu unde am găsit-o dar știu că este îngerul păzitor al vieții mele.

Veronica, Germania

Nu aveam timp să caut avocat pe internet muncind de luni până sâmbătă. Am rugat un prieten care a terminat și el dreptul să mă ajute să găsesc un avocat pentru divorțul meu. După ce a stat de vorbă cu doamna avocat la telefon o oră jumătate mi-a spus: Un avocat mai bun și mai pregătit decât această femeie nu există. După ce am sunat-o și eu, am constat același lucru. Timbrul vocal plăcut, cunoștințele juridice și disponibilitatea de a împărtăși cu mine toate variantele juridice pentru divorțul meu mi-au confirmat că doamna avocat este minunată. Am citit articolul despre dânsa și am constat că pentru mine a fost o relaxare să citesc acele rânduri. Conexiunea care se face între oameni nu e întâmplătoare, o legătură ca lucrurile să se îmbine și să se rezolve de la sine. De când am început procesul de divorț mă simt altfel, simt că mă desprind de o situație care nu îmi mai aparține. Abia aștept să completez orice formular unde trebuie să bifez căsuța divorțată.

Costin, Italia

Am cunoscut-o pe doamna avocat doar prin intermediul soției mele, stabilită în Germania, eu în Italia. Am luat legătura cu dânsa și am colaborat extraordinar. Pot să spun despre doamna avocat că are pregătire profesională de excepție. Sunteți un super avocat, felicitări! Deosebit de frumos istoricul dvs. Ministerul Justiției are nevoie de oameni ca dvs. în funcții de conducere la nivel înalt. Chiar meritați să ajungeți în vârful piramidei. Eu vă doresc succes deplin, din suflet. Felicitări pentru anii de studiu, pentru toate meritele profesionale. Cine a spus vorba ori frumoasă ori deș

Irina, Spania

Am întâlnit-o pe doamna avocat când dosarul meu era deja în suspendare deoarece avocata mea de la Vaslui nu mai răspundea la telefon. Eram deja în situația de a se anula tot procesul. Doamna avocat m-a calmat, a vorbit cu mine la telefon două ore. A verificat dosarul în timp ce eram la telefon. Și mi-a spus așa: “Nu pot încă să vă stabilesc un onorariu până nu știu ce pot face în dosar. Voi face o cerere să nu se suspende dosarul”. Așa a și făcut. Nu o cunoșteam, nu am apucat să îi trimit bani și dânsa m-a ajutat în punctul critic al dosarului. A întors mortul de la groapă, cum se spune!. Apoi, a colaborat cu judecătoria din Vaslui iar când am avut termen martorul nu se putea prezenta fiind la 25 km de oraș. Doamna avocat s-a dus personal cu mașina, nu doar din București până în Vaslui, ci chiar după martor acasă doar să fie sigură că aduce probele la dosar să mă ajute. Am plâns o zi întreagă de fericire când am văzut-o pe video împreună cu martora, în fața judecătoriei Vaslui, aducându-mi vestea cea bună că sunt liberă și divorțată. Este o minune de femeie, de om, de avocat. Nu am întâlnit an astfel de om în toată viața mea. M-a făcut să râd cum nu am crezut că voi mai putea râde vreodată. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce e mai bun pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru fiul meu. Datorită dvs îi pot face actele fiului meu aici în Spania și putem veni în țară. Abia aștept să vă cunosc personal.

Elena, Italia

Sunteți o suuuuuuuuuuperrrrrr doamna! Dumnezeu m-a ajutat să vă găsesc.

Cătălin, București

Stăteam la biroul doamnei avocat și o urmăream cum îmi scrie notițe pe o bucată de hârtie ce să spun în discuția ce urma să o am cu soția mea despre divorț. Eram fascinant despre ce poate să facă cineva pentru mine. Este mai mult decât un avocat, este un psiholog de suflete. M-a luminat și m-a învățat cum să gândesc să împac rațiunea cu emoția. Să elimin din mintea mea auto-critica sau învinovățirea că am ajuns să divorțez la 42 de ani după 18 ani de căsnicie. Am plecat liniștit de la dânsa din cabinet știind că problema mea în mâinile ei se rezolvă. Este minunată!

Alina, Caraș-Severin

Am aflat de doamna avocat de la o prietenă de familie a părinților mei. I-am scris mesaj pe wapp și a fost atât de amabilă să îmi răspundă scurt că mă va ajuta. Mi-a spus să îi scriu toată povestea mea pe mail. După ce am intrat cu doamna în vorbă la telefon am început să fiu sigură că îmi voi câștiga copilul. Am ascultat-o și am i-am pus la dispoziție toate probele ce mi le-a cerut. Am văzut-o și la televizor și eram așa mândră că doamna de la televizor este avocata mea. Mi-a dat acel sentiment de încredere. Mi-a oprit zbuciumul și agitația. Cu dânsa nu mi-e frică să merg la proces.

Olga, Chișinău

Este foarte amabilă doamna avocat. Deși lucrurile cu fostul meu soț erau complicate pentru că nu aveam unde să-l găsesc, dânsa a venit cu idei și soluții la care eu nu m-aș fi gândit niciodată. Și judecătoarea de la proces s-a amuzat de soluția găsită dar mă bucur că a fost acceptată și am putut face procesul în România.